Camperplaats

Aan de rand van de camping hebben wij speciale plaatsen voor (doortrekkende) campers. Campers (ongeacht afmeting) zijn bij ons ook welkom op het campingterrein.

campeerplek gelderland montferland brockhausen

Er zijn vier vrij toegankelijke (24/7) camperplaatsen. Deze plaatsen zijn het hele jaar rond beschikbaar, op het terrein van Brockhausen maar liggen buiten de slagbomen waardoor een overnachting goedkoper is. Hier is een 24 uurs zelfbedienings-zuil met muntinworp. De gasten hebben stroom, afvoer, water en de nabijheid van een goede camping.
De campergasten mogen  géén gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de camping.

Er zijn vier vrij toegankelijke camperplaatsen. Deze plaatsen zijn het hele jaar rond beschikbaar, op het terrein van Brockhausen maar liggen buiten de slagbomen waardoor een overnachting goedkoper is. De plaatsen zijn beschikbaar op aanvraag vooraf of bij aankomst bij de receptie (betaling vooraf bij aankomst). De gasten hebben stroom, afvoer en de nabijheid van een goede camping.
De campergasten hebben alle faciliteiten zoals douche en toilet zelf aan boord. Gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de camping is niet toegestaan.