KAMPEERTARIEVEN – GROEPEN

In het nabij gelegen bos zijn drie groepsterreinen, genaamd:

  • Hollandse Heide
  • Aan het Veen
  • Derkens Weide

In het betreffende bosperceel zijn veel mogelijkheden om in groepen spelletjes etc. te doen. Het verblijf overdag is toegestaan van 8.00 uur tot zonsondergang. Belangrijk hierbij is dat er geen gebruik van water en toilet is. Laat na afloop het terrein weer schoon achter en evt. afval neemt u mee naar huis. Wij zijn aangesloten bij de organisatie Scouting Nederland.

In verband met de brandweervoorschriften, is het aanleggen van een kampvuur, ook barbecues verboden

huisregels camping brockhausen

GROEPEN TARIEVEN

 

In het nabij gelegen bos zijn drie groepsterreinen. Water is verkrijgbaar aan het waterpunt op het terrein „Hollandse Heide“. Hollandse Heide heeft ook een stopcontact elektra 6A. Andere voorzieningen zijn er niet.  Heeft u, na het lezen ervan, echter nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 Hollandse Heide / Aan het Veen / Derkens Weide
 Prijs per persoon per nacht € 2,75
 Toeristenbelasting (p.p.) € 1,25
 Afvalheffing (p.p.p.n.) € 0,30
 Auto (p.n.) € 3,00
 Verbruik water € 4,65/m³
 Administratiekosten (per boeking) € 4,00

 

 

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u zo vroeg mogelijk te reserveren door het bijgeleverde reserveringsformulier zo spoedig terug te zenden. Zodra wij uw reserveringsbevestiging hebben ontvangen, ontvangt u van ons de rekening en dient u – binnen twee weken –  het totale bedrag te voldoen. Van bedragen hoger dan € 150,– maakt u 50% over; het restant zien wij dan graag uiterlijk drie weken voor aankomstdatum op onze rekening bijgeschreven.

 

De uiteindelijke afrekening volgt na afloop van de huurperiode door middel van opgave van het aantal overnachtingen dat heeft plaatsgevonden (aantal personen x aantal nachten). De reeds betaalde bedragen worden dan in mindering gebracht.

 

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 14.00 uur gebruik maken van het door u gereserveerde terrein welk terrein op de vertrekdatum om 12.00 uur weer vrij dient te zijn.

 

Van toepassing zijn de gedragsregels Brockhausen van december 2014 en de Recron-voorwaarden Groepsaccommodaties/ Conferentieoorden 1 januari 2008. De groepsleider handelt als vertegenwoordiger van alle groepsleden en zal hen op de hoogte stellen van de van toepassing zijnde regels.