Honden zijn welkom op camping Brockhausen | Bosrijk gebied
21309
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21309,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-20230,elementor-page elementor-page-21309

Honden op de camping

Honden op de camping

honden welkom camping brockhausen

Gezellig met uw huisdier op vakantie? Dat kan bij camping Brockhausen!

 

  • Huisdieren zijn, mits aangemeld toegestaan op de camping.
  • Uw huisdier dient op de camping altijd aangelijnd te zijn en mogen niet op de camping uitgelaten worden.
  • Het meenemen van huisdieren in de onmiddellijke nabijheid van het sanitair is niet toegestaan.

Losloopgebieden

Bergherbos / Zonderbos

bergherbos montferland

In de buurt van camping Brockhausen ligt het losloopgebied Zonderbos. Losloopgebied het Zonderbos ligt in het Bergherbos ten zuidwesten van Doetinchem. In het Zonderbos mogen honden het hele jaar los tussen de Peeskesweg en de Arnhemseweg. Het losloopgebied is te bereiken door vanaf de parkeerplaats bij uitspanning ’t Peeske naar boven te lopen en dan naar links. Vanaf de heuvels heb je prachtig uitzicht over het glooiende landschap.

Montferland, ‘t Peeske

’t Peeske is een bekende naam in Montferland, een uitspanning waar veel mensen uit de buurt naar toe gaan om te wandelen en iets te eten en te drinken. Het gebiedje ligt aan de rand van een zandafgraving. Let erop dat u uw hond buiten de losloopgebieden aangelijnd houdt er wordt namelijk gecontroleerd.