Camping Brockhausen in gemeente Montferland in de achterhoek
21130
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21130,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-20230,elementor-page elementor-page-21130

Groepen

Groepen

Camping Brockhausen heeft in de bijbehorende bossen drie groepsterreinen:

  • Aan het Veen
  • Hollandse Heide
  • Derkens Weide
groepen camperen brockhausen
scouting bushcraft gelderland
groepen larp scouting camping

In het nabij gelegen bos zijn drie groepsterreinen. Water is alleen verkrijgbaar aan de paal op het terrein „Hollandse Heide“. Hollandse Heide heeft ook een stopcontact elektra 6A.  Deze voorzieningen zij niet aanwezig op de andere terreinen. Heeft u, na het lezen ervan, echter nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

 

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u zo vroeg mogelijk te reserveren door het bijgeleverde reserveringsformulier zo spoedig terug te zenden. Zodra wij uw reserveringsbevestiging hebben ontvangen, ontvangt u van ons de rekening en dient u – binnen twee weken –  het totale bedrag te voldoen. Van bedragen hoger dan € 150,– maakt u 50% over; het restant zien wij dan graag uiterlijk drie weken voor aankomstdatum op onze rekening bijgeschreven.

 

De uiteindelijke afrekening volgt na afloop van de huurperiode door middel van opgave van het aantal overnachtingen dat heeft plaatsgevonden (aantal personen x aantal nachten). De reeds betaalde bedragen worden dan in mindering gebracht.

 

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 14.00 uur gebruik maken van het door u gereserveerde terrein welk terrein op de vertrekdatum om 12.00 uur weer vrij dient te zijn.