Camping Brockhausen in gemeente Montferland in de achterhoek
21051
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21051,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,elementor-default,elementor-kit-20230,elementor-page elementor-page-21051

Chalets

Chalets

Op Camping Brockhausen zijn twee 4 persoons chalets te huur. Voor informatie, beschikbaarheid en prijzen kunt u telefonisch contact opnemen of vul ons contactformulier in.

chalet verhuur gelderland
jaarplaatsen brockhausen montferland
Chalet Engelen voor 4 personen

Ons mooie 4-persoons houten chalet staat op de camping Brockhausen in Stokkum (Gelderland), aan de rand van de Montferlandse bossen en op steenworp afstand van het open rivierlandschap de Gelderse Poort. Een afwisselend gebied, dat er om vraagt per fiets en te voet te worden verkend.

 

Talloze mooie fietsroutes zoals de Kastelenroute en de Rijnstrangenroute met hun prachtige vergezichten passeren de camping. Fraaie boswandelingen langs zandverstuivingen, waar kinderen heerlijk kunnen ravotten, bronnen, zacht glooiende akkers en weilanden zorgen voor een heerlijk verblijf op chalet Engelen.

Chalet Casa Antonius voor 4 personen

Onze mooie 4-persoons houten chalet staat op de camping Brockhausen in Stokkum (Gelderland), aan de rand van de Montferlandse bossen en op steenworp afstand van het open rivierlandschap de Gelderse Poort. Een afwisselend gebied, dat er om vraagt per fiets en te voet te worden verkend.

Talloze mooie fietsroutes zoals de Kastelenroute en de Rijnstrangenroute met hun prachtige vergezichten passeren de camping. Fraaie boswandelingen langs zandverstuivingen, waar kinderen heerlijk kunnen ravotten, bronnen, zacht glooiende akkers en weilanden zorgen voor een heerlijk verblijf op chalet Casa Antonius